OVER ELSE

Hi! Sinds ik (Elsemiek, aangenaam) in 2014 als jonge twintiger voor een half jaar naar Zuidelijk Afrika vertrok voor studie, hield ik voor familie en vrienden thuis een online dagboek bij. Ik kwam erachter hoe leuk ik het vond om anderen te laten meegenieten van mijn avonturen aan de andere kant van de aardbol. Ik was zelf een groot gebruiker van allerlei reisblogs en dagdroomde zo al op jonge leeftijd over nieuwe plekken.

Deze online verzamelplek is een droom die al ruim vijf jaar geleden in mijn hersenpan ontstond. Wat mij tegenhield? Ik ben nogal een perfectionist en het duurde mede daardoor zo lang voordat ik een juiste naam had en van start kon. Ik deelde mijn droom met vriendin Anniek en zij bracht ‘Else Matters’ tot leven. Ik hunkerde naar een plek waar ik mijn creatieve kant tot uiting kon laten komen en waar ik mensen kan inspireren en vermaken met leuke verhalen en tips over onder andere reizen (ver weg en dichtbij huis), favoriete recepten, mijn stad Zwolle en andere persoonlijke verhalen. Een plek wat helemaal van mij was. Onder het mom ‘je bent nooit te laat om met iets nieuws te beginnen’ ging ik in juni 2020 tijdens corona van start in mijn thuiswerkkantoor en zette ik de krabbel onder mijn eenmanszaak bij de KVK.

Waar Else Matters voor staat?
Else = anders op z’n Engels en het eerste deel van mijn naam (hi)
Matter = er toe doen, van belang zijn op z’n Engels (dit begrijp je)
Matters = aangelegenheden, dingen, redenen, aanleidingen op z’n Engels (Et voilà!)

Ik ben parttime als zzp’er in te huren voor tekstklussen, eventorganisatie en social media ondersteuning en ik run deze persoonlijke blog.

Als ik niet met events bezig ben, weet ik mijn eigen feestjes te vieren. Gezelligheid met vrienden staat centraal. Het leven overdenken in de kroeg, rondstruinen in een mooie stad of dansend op een festival met de zon in mijn gezicht resulteert bij mij in een glimlach van oor tot oor. Mijn avontuurlijke hart maakt een dansje als ik op Schiphol sta aan het begin van een nieuw avontuur. Ik kan mij blijven verheugen op volgende bestemmingen. De bezoeken aan uiteenlopende plekken maken mij onmeetbaar rijk en die rijkdom geeft mij een fantastisch gevoel. Ik hou van het leven vieren. We zijn hier met z’n allen maar eventjes op deze planeet en ik ben sterk van mening dat we daar het beste van moeten maken. Els in drie kernwoorden: goedlachs, bevlogen en enthousiast. Of misschien moeten we er vier van maken, ik ben dol op avontuur. 

Welkom bij Else Matters. Dat je mag genieten van deze verzamelplek, er inspiratie vindt en dat het je aan het denken zet om dingen net even anders te doen.

Mocht je het leuk vinden om me ook op andere kanalen te volgen dan kan dat via InstagramFacebook en LinkedIn.